Theater in de Kelder

Naast dat ‘De Kelder’ fungeert als onze werkplaats voor keramiek, hout en andere materialen, dient deze kelder soms ook als kleinste theater van Nederland. Voor 30 personen kan hier onversterkt worden gespeeld. De intieme sfeer en de bezoekers zorgen voor een theater avond zoals artiesten die nog niet kennen. Eerder hebben bij ons Martijn Kardol, Gealdyr & Fuad Hassen een try-out gespeeld.

18 april 2019 Was er voor het eerst Theater in de Kelder!  Martijn Kardol speelde een van zijn eerste try-outs van zijn tweede avondvullende voorstelling “Welkom”.

In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?

Voordat Martijn de theaters in gaat met zijn nieuwe voorstelling ‘Welkom’ komt hij eerst schrijven en try-outen bij KunstFaam op Schiermonnikoog.

8 juli 2019 is er voor de tweede keer Theater in de Kelder, de werkplaats van KunstFaam! Fuad Hassen speelt zijn eerste try-out van zijn nieuwe voorstelling ‘Remmende Voorsprong’.

Met zijn innemende persoonlijkheid, gulle lach en laid-back comedystijl veroverde Fuad Hassen al vele harten. Fuad is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Wat als iets net anders was verlopen, zou de wereld dan anders zijn geweest? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tóch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingen? Typische Fuad-hersenspinsels!