Wat we doen!

Galerie

Tijdens ons touren door Nederland (of over de grens) komen we mensen tegen die ons inspireren met hun werk en hun zijn. Wanneer het mogelijk is laten wij die kunst graag zien bij KunstFaam in de vorm van een expositie. Daarnaast is er wisselend werk van mijzelf (Klasiena Soepboer) te zien.

Winkel

Wanneer wij op pad zijn, zijn wij altijd opzoek naar nieuwe producten. We vinden het vooral leuk om producten te verkopen van andere makers. De meeste producten die wij dan ook verkopen komen direct van de maker. Zo weten wij dan ook zeker dat het eerlijk geproduceerd is, iets wat wij erg belangrijk vinden. Daarnaast prikkelen wij graag de creativiteit door mooie materialen te verkopen om zelf mee te gaan maken. In onze winkel kun je terecht voor verf, doeken, potloden, kwasten, houtskool, inkt en nog veel meer! Het eiland is ongelofelijk inspirerend, het zet iedereen aan tot creëren. Is het geen schilderij? Dan bouw je wel een zandkasteel.

Theater Vormgeving

Theatervormgeving is iets wat we voornamelijk bedenken op het eiland. Daarna gaat het met de boot naar het vaste land en tourt ons decor of lichtontwerp door heel Nederland. Benieuwd naar onze theater bezigheden? Kijk dan vooral even op www.wannes.eu

Theater in de Kelder

Naast dat 'De Kelder' fungeert als onze werkplaats voor keramiek, hout en andere materialen, dient deze kelder soms ook als kleinste theater van Nederland. Voor 30 personen kan hier onversterkt worden gespeeld. De intieme sfeer en de bezoekers zorgen voor een theater avond zoals artiesten die nog niet kennen.

Kunstadvies

Kan uw huis, vakantiehuis of onderneming wel wat kunst gebruiken maar twijfelt u over wat goed bij u en uw huis of bedrijf past?

Als kunstenaar, galeriehouder, licht- en decorontwerper kunnen wij u voorstellen welke werken van hedendaagse Nederlandse kunstenaars goed tot hun recht zouden komen in de locatie die u op het oog heeft.
Wij beschikken over een groot netwerk van kunstenaars waar wij direct contact mee hebben.

Wij komen graag eens langs om te kijken waar het werk zou moeten komen te hangen en komen daarna met verschillende suggesties, waar u een keuze uit kunt maken.