Wat we doen!

Kunst

In mijn werkplaats aan huis creëer ik mijn werk. Klasiena Soepboer: "Wanneer je dicht naast de natuur opgroeit leer je dat je als mens nietig bent. In Amsterdam, waar ik ook een tijd heb gewoond, is de mens overheersend. Deze twee werelden inspireren mij om in mijn werk te zoeken naar een plek waar beide werelden elkaar ontmoeten. Cultuur, verzamelen, magisch denken, rituelen en tradities, de relatie die wij hebben met de natuur, mijn vrouwelijkheid en kwetsbaarheid, angst voor vergankelijkheid en ‘de ander’ zijn elementen die ik daarvoor onderzoek en verbeeld. Instinctief werken is een belangrijk onderdeel in mijn werk. Zo kom ik tot kennis die niet te verkrijgen is door intellect alleen. Het intellect kan daarna gebruikt worden voor een dieper begrijpen."

Theater Vormgeving

Theatervormgeving is iets wat we voornamelijk bedenken op het eiland. Daarna gaat het met de boot naar het vaste land en tourt ons decor of lichtontwerp door heel Nederland. Benieuwd naar onze theater bezigheden? Kijk dan vooral even op www.wannes.eu

Kunstadvies

Kan uw huis, vakantiehuis of onderneming wel wat kunst gebruiken maar twijfelt u over wat goed bij u en uw huis of bedrijf past?

Als kunstenaar, galeriehouder, licht- en decorontwerper kunnen wij u voorstellen welke werken van hedendaagse Nederlandse kunstenaars goed tot hun recht zouden komen in de locatie die u op het oog heeft.
Wij beschikken over een groot netwerk van kunstenaars waar wij direct contact mee hebben.

Wij komen graag eens langs om te kijken waar het werk zou moeten komen te hangen en komen daarna met verschillende suggesties, waar u een keuze uit kunt maken.