Er zijn op dit moment geen workshops te volgen in het KunstFaam Lab. Dit omdat het erg lastig is om 1,5 meter afstand te kunnen houden in de werkplaats. Onze winkel met schilder en teken materialen is wel geopend aan de badweg 5. 

Jutters – Fa(a)m(ke) 

Workshop gegeven door: Klasiena Soepboer

Kinderen (vanaf 6  jaar) krijgen een creatief en uitdagend programma aangeboden onder deskundige begeleiding van de enige echte KunstFaam van Schiermonnikoog. KunstFaam (‘Faam’ is vrouw in het Fries) Klasiena Soepboer, is docent beeldende kunst en vormgeving, opgeleid aan de academie Minerva en autonoom kunstenaar opgeleid aan de Gerrit Rietveld Academie.

De kinderen knutselen met gejut materiaal in het KunstFaam-Lab. Denk bijvoorbeeld aan oer en stoer van gejutte materialen. ‘ Een Robinson immuniteitsketting’ maken!? Of misschien toch een mooi 3d schilderij?
Alles kan in KunstFaam-Lab.

Je kunt je opgeven door te mailen naar: mail@klasiena.nl

Kosten: €15- p.p. (Prijs inclusief materiaal en iets te drinken)

Datum: Elke zaterdag

Duur: 11:00 – 12:30

Maximaal: 9 personen

Jutten met Faam 

Workshop gegeven door: Klasiena Soepboer

Neem je jutters Schatten mee naar het KunstFaam Lab. Tijdens deze workshop voor volwassenen maken we van de gevonden schatten een mooie herinnering. Dit in de vorm van een beeld, schilderij of misschien wel een hangsculptuur? Of werk in combinatie met andere technieken zoals keramiek of het gieten van cement. Laat je inspireren door de mogelijkheden in het KunstFaam.Lab!

Je kunt je opgeven door te mailen naar: mail@klasiena.nl

Kosten: €25- p.p. (Prijs inclusief materiaal, koffie/thee)

Datum: Elke woensdag

Duur:  14:00 – 17:00

Maximaal: 9 personen